Activiteiten op Walcheren

Wind, zon of regen? De stranden van Domburg zijn elk moment van het jaar woest aantrekkelijk.

Gasten bezoeken dit stukje Zeeland om te onthaasten, bijna meditatief te genieten van de natuur. Wij bieden hen een onbezorgd strandleven waar WiFi en werk even tot stilstand komen. Strandslippers, een bolderkar met emmertjes en schepjes, een
picknickmand vol Zeeuwse lekkernijen en zomerse bubbels, zonnebrand, badjas en strandlaken,

en de sleutel van een van onze strandhuisjes.... Het zijn de attributen waarmee wij gasten een fijne tijd aan zee bezorgen. Gezien ons hotel zich dichtbij het strand bevindt, is het ideaal voor een zon, zee, strandvakantie, maar Domburg heeft nog veel meer in petto voor u!

Wij hebben een aantal suggesties voor u op een rijtje gezet.

MTVP Museum

Marie Tak van Poortvliet museum

Het Marie Tak van Poortvliet museum, vernoemd naar de kunstverzamelaarster Marie Tak van Poortvliet, bevindt zich op 5 minuten lopen van het hotel. Het museum opende in 1994 zijn deuren op de huidige locatie, nadat in 1921 het kunstzaaltje tegenover het Badpaviljoen was vergaan.

fietsen

Fietsen

Wenst u iets actiever bezig te zijn tijdens uw verblijf in Domburg? Ga dan lekker een stukje fietsen! De goede fietspaden maken fietsen in de omgeving een prachtige belevenis. Zo kunt u heerlijk door de bossen of de duinen fietsen, maar ook kunt u genieten van de bloeiende velden of de pittoreske dorpjes in de buurt. Zoekt u een mooie route? Hier vindt u ze. 

Zwemparadijs de Parel

Zwemparadijs de Parel

Heeft u tijdens uw verblijf bij Strandhotel Domburg even voldoende strand gezien, maar wilt u wel graag zwemmen? Ga dan naar Zwemparadijs de Parel, hét vrijetijdscentrum van Domburg. De Parel is voorzien van zowel een binnen- als buitenbad, glijbanen, borrelbanken en een speelweide, perfect voor een dagje met het hele gezin.
Wilt u liever even tot rust komen? Geniet dan van het saunalandschap en de saunabar. Voor meer informatie kunt u terecht op de website.