Een greep uit onze faciliteiten

strand

Het strand

Domburg heeft een breed zandstrand. De karakteristieke paalhoofden, strandhuisjes, duinen en de mondaine uitstraling maken het strand van Domburg zo geliefd. Het Domburgse strand heeft u veel te bieden, uitstekend bereikbare strandovergangen direct aan het dorp gelegen, parkeerplaatsen op tientallen meters van het strand, openbare douches en toiletten, strandcabines, loopplanken, afvalemmers, noem het maar op! Overal vindt u strandpaviljoens en strandcabines. Op het strand liggen loopplanken die het makkelijk maken om met kinderwagens of rolstoelen het strand op te komen. 

fietsenstalling hotel

Fietsenstalling

Neemt u uw fietsen mee? Tijdens uw verblijf kunt u uw fietsen veilig stallen in onze met camera bewaakte fietsenstalling. De fietsenstalling kunt u 24/7 openen met de sleutelkaart van uw kamer. In de fietsenstalling zijn een aantal wandcontactdozen voorzien zodat u ook uw elektrische fiets kunt opladen. 

strandhuisje

Verhuur strandcabine

In de periode 15 mei tot en met 15 september verhuren wij strandcabines, voorzien van twee stoelen, een tafeltje en een windscherm, voor € 30.00 per dag. Informeer telefonisch of per mail naar de beschikbaarheid.