Gratis fles cava!
Strandhotel Domburg
image

Gratis fles cava!

 
Gratis fles cava bij directe online boekingen!

Onze
website
Andere
boekingssites
Cava
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
_a0a9825
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Last minute aanbieding!

Krijg € 25 korting per nacht, op een overnachting inclusief ontbijt. De aanbieding loopt van 8 januari tot en met 15 februari 2023 en is geldig op zondag, maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. De aanbieding is van toepassing op diverse kamertypes. De korting wordt automatisch in de prijs verrekend. 

WELKOM BIJ STRANDHOTEL DOMBURG

Welkom in ons strandhuis áchter de duinen, welkom bij Strandhotel Domburg!

Onderaan de rand van de duinen in het hart van het pittoreske Zeeuwse plaatsje Domburg vormen drie karakteristieke gebouwen samen Strandhotel Domburg. Letterlijk de ideale huiskamer aan zee. Voor die momenten dat de wereld niet verder rijkt dan de Nederlandse kust.

Maak kennis met Strandhotel Domburg. Werken is hier geen optie. Tijd nemen en tijd maken wel, voor het strand, voor elkaar en voor puur genieten. In Strandhotel Domburg leef je het eilandleven van Walcheren. 

Wij gaan verbouwen

Fase 1 van de verbouwing gaat in november 2022 van start. In deze fase worden de kamers op de eerste en tweede etage van ons hotel Duinheuvel gerenoveerd, evenals de receptie en de ontbijtruimte. De nieuwe ontbijtruimte biedt plaats aan alle gasten van onze drie hotels. Vanaf 3 maart 2023 vindt het ontbijt, de check in en check out uitsluitend gecentreerd plaats in Duinheuvel. De receptie en de ontbijtruimte van Wilhelmina komen te vervallen.

Duinheuvel

Duinheuvel

Het bijzondere Duinheuvel is een uiterst comfortabel drie sterren hotel met een eigenzinnig karakter. Eigentijdse kunst en styling verrassen elke ruimte. Onze gasten komen graag terug vanwege ons heerlijke ontbijt, goede service en uitstekende locatie.
Bezoek website
Wilhelmina

Wilhelmina

Het bijzonder stijlvolle Wilhelmina laat zich karakteriseren als een eigentijds en zeer comfortabel hotel. De geschiedenis van dit hotel gaat terug naar 1901. Destijds in de functie van uitspanning en later als café pension, 120 jaar later is het nog steeds een herkenning van gastvrijheid.
Bezoek website
Ter Duyn

Ter Duyn

Letterlijk aan de voet van de duinen, op 30 meter van het strand, biedt Ter Duyn pure luxe en comfort. Een bijzondere plaats waar u zich tegelijk thuis en in een compleet andere wereld van rust en comfort waant.
Bezoek website

 

Onze nieuwsbrief

Ook op de hoogte blijven? 

Aanmelden nieuwsbrief