Gratis fles cava!
Strandhotel Domburg
image

Gratis fles cava!

 
Gratis fles cava bij directe online boekingen!

Onze
website
Andere
boekingssites
Cava
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
_a0a9825
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

WELKOM BIJ STRANDHOTEL DOMBURG

Welkom in ons strandhuis áchter de duinen, welkom bij Strandhotel Domburg!

Onderaan de rand van de duinen in het hart van het pittoreske Zeeuwse plaatsje Domburg vormen drie karakteristieke gebouwen samen Strandhotel Domburg. Letterlijk de ideale huiskamer aan zee. Voor die momenten dat de wereld niet verder rijkt dan de Nederlandse kust.

Maak kennis met Strandhotel Domburg. Werken is hier geen optie. Tijd nemen en tijd maken wel, voor het strand, voor elkaar en voor puur genieten. In Strandhotel Domburg leef je het eilandleven van Walcheren.

Duinheuvel

Duinheuvel

Het bijzondere Duinheuvel is een uiterst comfortabel drie sterren hotel met een eigenzinnig karakter. Eigentijdse kunst en styling verrassen elke ruimte. Onze gasten komen graag terug vanwege ons heerlijke ontbijt, goede service en uitstekende locatie.
Bezoek website
Wilhelmina

Wilhelmina

Het bijzonder stijlvolle Wilhelmina laat zich karakteriseren als een eigentijds en zeer comfortabel hotel. De geschiedenis van dit hotel gaat terug naar 1901. Destijds in de functie van uitspanning en later als café pension, 120 jaar later is het nog steeds een herkenning van gastvrijheid.
Bezoek website
Ter Duyn

Ter Duyn

Letterlijk aan de voet van de duinen, op 30 meter van het strand, biedt Ter Duyn pure luxe en comfort. Een bijzondere plaats waar u zich tegelijk thuis en in een compleet andere wereld van rust en comfort waant.
Bezoek website

 

Onze nieuwsbrief

Ook op de hoogte blijven? 

Aanmelden nieuwsbrief

Onze strandcabines zijn vanaf heden weer te reserveren!

Strandslippers, een bolderkar met emmertjes en schepjes, een picknickmand vol Zeeuwse lekkernijen, zonnebrand, strandlakens én de sleutel van een van onze strandhuisjes... Verleng uw verblijf bij Strandhotel Domburg tot op het strand
Wij verhuren onze strandcabines, voorzien van twee stoelen, een tafeltje en een windscherm, voor € 22.50 per dag.

Informeer telefonisch of per mail naar de beschikbaarheid.